ABG hever Nordic Semiconductor

Forventer gode tall fremover. 

LØFTES: Nordic Semiconductor og konsernsjef Svenn-Tore Larsen. Foto: Iván Kverme
Teknologi

Nordic Semiconductor  får kursmålet sitt skrudd opp av ABG Sundal Collier – fra 110 kroner pr. aksje til 115 kroner pr. aksje. Endringen kommer etter at meglerhuset forventer sterke tall for både tredje og fjerde kvartal, skriver TDN Direkt. 

ABG gjentar kjøpsanbefalingen av Nordic Semiconductor.

– Nordic Semiconductor guider omsetning for tredje kvartal i området 112-118 millioner dollar. Guidingen virker ikke særlig optimistisk gitt at dekningen på ordrereserver har aldri vært så god som nå, skriver ABG i en oppdatering søndag. 

Ifølge TDN Direkt estimerer meglerhuset en omsetning på 115 millioner dollar i fjerde kvartal, opp opp fra 107 millioner dollar. 

nordic semiconductor
abg sundal collier
NOD
Nyheter
Teknologi
Børs