<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Lifecare rykker ut for å berolige aksjonærene

Kommer med tilsvar til aksjonærene etter mandagens kurs-kollaps.

    Publisert 13. okt. 2020 kl. 08.10
    Oppdatert 13. okt. 2020 klokken 08.10
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 105 ord
    SENSOR: Lifecare er et Bergensk teknologiselskap som forsker og utvikler en miniatyrisert sensor for korrekt og kontinuerlig overvåking av blodsukker for diabetikere. Foto: Lifecare

    Mandagens soleklare taper på Oslo Børs ble Lifecare LIFE-ME, med en nedgang på hele 36,42 prosent til 5,50 kroner. Aksjen var ved 15-tiden ned kun med 0,5 prosent drøyt, før den kort tid senere raste ned. Det var ingen nyheter fra selskapet.

    Det førte til at selskapet har mottatt en rekke spørsmål fra flere aksjonærer og tirsdag morgen har det rykket ut med følgende melding:

    «Det er ingen endringer knyttet til Lifecares patenterte sensorteknologi, Sencell, verken alene eller knyttet til samarbeid med våre partnere Digital Diagnostics AG eller prosjektet FORGETDIABETES». 

    Det er dermed ingen endringer i ordre eller den patenterte sensorteknologien som førte til mandagens kollaps, ifølge meldingen.