Rubrikkvekst for Adevinta

Mens fallet innen displayannonsering fortsetter. 

VOKSER: Adevinta og konsernsjef Rolv Erik Ryssdal. Foto: Iván Kverme
Teknologi

Adevinta  anslår at driftsinntektene i tredje kvartal, inkludert joint ventures-bidrag, vil øke med mer enn 1 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Med positiv organisk vekst i  Frankrike og Brasil. Det opplyser selskapet gjennom en børsmelding mandag. 

Annonseinntektene innen rubrikk forventes å vokse, mens inntektene fra displayannonsering ventes å falle, om enn i et lavere tempo enn i andre kvartal.

Utsteder obligasjoner

Adevinta opplyser også om at selskapet skal utstede rundt 1.060 millioner euro i to seniorsikrede obligasjoner. Obligasjonene vil ha forfall i 2025 og 2027, opplyser selskapet om i en børsmelding. Adevinta har tidligere annonsert planer om å syndikere en ny lånefasilitet bestående av en euro-transje på om lag 900 millioner euro og en dollar-transje på om lag 500 dollar. 

Det samlede summen av obligasjonene og transjene ventes å være på nesten 2,4 milliarder euro, og vil bli brukt til å blant annet finansiere deler av kontantvederlaget for kjøpet av av eBay Classifieds Group og refinansiere eksisterende gjeld.

adevinta
ADE
Nyheter
Teknologi
Børs