<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Huddlestock mot børs

Huddlestock er på vei mot Euronext Growth. 

    Publisert 24. nov. 2020 kl. 16.31
    Oppdatert 24. nov. 2020 klokken 16.53
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 167 ord
    MOT BØRS: Fra venstre: Murshid Ali, gründer og styremedlem, Peter van Kleef CEO for datterselskapet i Tyskland, Stig Myrseth og finansdirektør i Huddlestock Aurelijus Burda. Foto: Henrik Charlesen

    Oslo Børs har mottatt søknad fra Huddlestock Fintech om opptak til handel på Euronext Growth, det fremgår av en børsmelding tirsdag ettermiddag. 

    Søknaden er behandlet i Noteringskomitéen som har besluttet å ta
    aksjene i selskapet opp til handel, det er ventet at første handelsdag i Huddlestock-aksjen med tickeren HUDL-ME blir 26. november. 

    Fintech-selskapet som har sitt utspring i universitetsmiljøet i Stavanger sikret seg i fjor høst en kontrakt med BNP Paribas for leveranse av en elektronisk markedsplass til BNP Paribas i Tyskland. I mai i år ble satsingen i Tyskland, som ifølge nettavisen Shifter skulle vært lansert i mars, utsatt på ubestemt tid. 

    På et tidspunkt var selskapet fusjonert med Stig Myrseths Dovre Forvaltning, men Myrseth meldte i begynnelsen av oktober overgang til nettleser-selskapet Opera, hvor han skal fylle stillingen som forvaltningssjef. 

    «Huddlestock har meldt til sine aksjonærer at Dovre er solgt til et globalt teknologiselskap, men transaksjonen forutsetter regulatorisk godkjenning. Jeg håper å kunne fortsette med min portefølje i Finansavisen, kanskje under et annet navn», sa Myrseth til Finansavisen den gang.