<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kahoot melder om kruttsterk vekst i fjerde kvartal

Teknologiselskapet Kahoot rapporterer om solid kontantstrøm og god inntektsvekst i fjerde kvartal i fjor.

Publisert 5. jan. 2021
Oppdatert 5. jan. 2021
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 168 ord
FORNØYD: Eilert Hanoa, adm. direktør i Kahoot, er fornøyd med tallene.  Foto: Vidar Ruud

Tirsdag morgen kom Kahoot med en oppdatering om resultatene for fjorårets siste kvartal og de viser sterk utvikling for selskapet. De fakturerte inntektene steg til 17,5 millioner dollar i fjerde kvartal i fjor, en økning på 230 prosent fra samme periode i 2019. Fra kvartal til kvartal var den fakturerte omsetningsveksten opp 50 prosent i 4. kvartal fra 3. kvartal, fremgår det av en børsmelding

Konsernet leverte også en solid kontantstrøm med rundt 40 prosent konvertering fra fakturerte inntekter, som er det femte kvartalet på rad med positiv kontantstrøm fra driften. 

Samtidig nådde Kahoot mer enn 550.000 betalende abonnenter i fjerde kvartal, hvor Drops utgjorde 100.000 brukere. I løpet av kvartal bikket også Kahoot 5 milliarder kumulative spillere på plattformen siden lanseringen i 2013. 

«Vi har levert solid vekst og økt antall brukere og betalende abonnementer. I tillegg har vi sikret oss en av verdens største læringsplattformer, Drops, og har lansert to nye integrasjoner i Zoom og Bitmoji», uttaler adm. direktør Eilert Hanoa i meldingen.