Zalaris inngår lønnsavtale for 10.000 ansatte i 25 land

Zalaris har inngått en lønnsavtale med et stort nordisk selskap.

AVTALE: Zalaris og adm. direktør Hans-Petter Mellerud har inngått en ny stor avtale.  Foto: Leif Håvar Kvande
Teknologi

 

Zalaris har inngått en femårig avtale med et ledende multinasjonalt nordisk selskap om lønnsløsninger og outsourcingtjenester. Det nordiske selskapet har mer enn 10.000 ansatte i 25 land, fremgår det av en børsmelding. tirsdag 

Den nye avtalen er en av Zalaris ti største og tjenestene til IT-selskapet skal integreres med kundens globale HR-systemer. 

«Vårt konsept er å levere tjenester basert på felles IT-løsninger, støttet av lokale ressurser, og det er tilfredstillende å se at store selskaper verdsetter dette», uttaler Hans-Petter Mellerud, adm. direktør i Zalaris. 

Zalaris-aksjen har steget 57,58 prosent det siste året.