<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Meglerhus jekker ned kursmål – ser fortsatt betydelig oppside

Analytikerne tar grep, men beholder kjøpsanbefalingen.

    Publisert 15. feb. 2021 kl. 10.41
    Oppdatert 15. feb. 2021 klokken 13.44
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 159 ord
    ANALYTIKERNE JUSTERER NED: DNB Markets nedjusterer ifølge en oppdatering kursmålet på Otello, med Lars Boilesen i spissen, til 40 kroner pr. aksje fra 43 kroner. Foto: Ivan Kverme

     

    DNB Markets nedjusterer ifølge en oppdatering kursmålet på Otello til 40 kroner pr. aksje fra 43 kroner, og gjentar en kjøpsanbefaling på aksjen, skriver TDN Direkt.

    Meglerhuset mener børsnoteringen av Bemobi tar ned risikoen, men at noteringen var gjort på en lavere verdsettelse enn ventet.

    Meglerhuset venter ifølge nyhetsbyrået at verdsettelsen vil stige opp til medianen av multiplene til sammenlignbare selskaper når «veksten akselerer og investorer begynner å anerkjenne den attraktive forretningsmodellen og posisjoneringen til selskapet».

    Som illustrasjonsformål for støtten Bemobi gir i verdsettelsen til Otello, har DNB Markets sett på et scenario hvor AdColony og Vewd får samme verdsettelse som Bemobi i dag, som hadde gitt et kursmål på 33 kroner pr. aksje.

    «Etter vårt syn demonstrerer dette at selv i et ugunstig scenario for Bemobis verdsettelse, det vil si at den ikke henter seg inn mot sammenlignbare selskaper, ser vi fortsatt betydelig oppside i Otellos aksjekurs», heter det.

    Hittil i år er Otello ned 4,1 prosent på Oslo Børs.