<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Vi er unikt posisjonerte

Første kvartal markerte endelig overgang fra gruvevirksomhet til blockchain.

    Publisert 28. mai 2021 kl. 07.33
    Oppdatert 28. mai 2021 klokken 07.52
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 246 ord
    BITCOIN-MINING: Er blant satsingsområdene for DLT. Foto: NTB

    DLT

    DLT (Distributed Ledger Technologies), tidligere Element, fullførte i første kvartal overgangen fra gruvevirksomhet til å bli et tech-selskap som satser på blockchain og mining av bitcoin.

    «Ved å starte med 18 porteføljeselskaper innen mining av digitale aktiva, desentralisert finans (DeFi), protokoller og blockchain-økosystemet, tror jeg vi er unikt posisjonerte for å tilby eksponering på den nye globale digitale økonomien», skriver toppsjef Thomas Christensen i kvartalsrapporten.

    Snart ny drakt

    Ifølge Christensen er selskapet midt i en prosess med å utvikle en plan for fremtidig kommunikasjon med markedet og aksjonærene. 

    «Slik sett er dette den siste rapporten fra selskapet som vil ha utseendet og formatet på våre historiske rapporter. I forbindelse med andrekvartalsrapport i august ser vi frem til å lansere en ny selskapsprofil, inklusive et nytt nettsted og et nytt rapporteringsformat», fortsetter han.

    Kjendistungt

    Det var i februar i år at Element inngikk en avtale med DLT om kjøp av alle selskapets aksjer. Øystein Stray Spetalen, Ketil Skorstad, Kristian Lundkvist og flere gikk inn med millioner i oppkjøpet som hjørnestensinvestorer. DLT rapporterte lønnsomhet i fjor.

    Ifølge en presentasjon fra Element den gang har selskapet til hensikt å investere i og drive ytterligere bitcoin mining-operasjoner, og vil fortsette å utvikle sin portefølje av investeringer i plattformer, protokoller, handelsplasser og wallets.

    Rapporten her.

    DLT

     
    (Mill. USD) 1. kv./21 1. kv./20
    Driftsinntekter 0,0 0,0
    Driftsresultat (0,3) (0,7)
    Resultat før skatt (0,2) (0,2)
    Resultat etter skatt (0,2) 0,1