<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nordhealth på børs

– Kapitalinnhentingen og noteringen er viktige milepæler for Nordhealth, kommenterer Charles MacBain, administrerende direktør og majoritetseier.

Publisert 3. juni 2021 kl. 09.09
Oppdatert 3. juni 2021 klokken 09.18
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 137 ord
PÅ BØRS: Nordhealth er tatt opp til handel på Euronext Growth Oslo. Her ved Charles MacBain, administrerende direktør og majoritetseier i selskapet. Foto: Nordhealth

 

Nordhealth, en leverandør av skybasert praksisstyringsprogramvare (PMS) for veterinærer og terapeuter, ble torsdag tatt opp til handel på Euronext Growth Oslo under symbolet NORDH, ifølge en melding.

– Kapitalinnhentingen og noteringen er viktige milepæler for Nordhealth, kommenterer Charles MacBain, administrerende direktør og majoritetseier i selskapet.

Han peker på at bredere investorbase og styrket finansiell plattform posisjonerer selskapet til å fullt ut dra nytte av det pågående skiftet fra eldre programvare til skybaserte verktøy. 

Fullførte oppkjøp

Mandag ble det kjent at selskapet har fullført oppkjøpet av Aspit mot et kontant vederlag på 400 millioner kroner.

Oppkjøpet er en del av selskapets strategi for å styre markedsposisjonen og utvide produkttilbudet.

Aspit er en leverandør av elektroniske pasientjournalsystemer (EHR) og IT-virksomhet til helsesektoren i Norge, særlig til kiropraktor, fysioterapi og psykiatri-segmenter. Selskapet hadde en omsetning på 67 millioner kroner i 2020.