<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Elop-selskap inn i kommunal sektor i Nederland

AI-virksomheten Simplifai har innledet et partnerskap med informasjonsstyrings- og arkiveringsaktøren Data Matters, med flere nederlandske kommuner på kundelisten.

Publisert 30. juni 2021
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 111 ord
SATSER PÅ KOMMUNER PÅ KONTINENTET: Elop, her ved arbeidende styreleder Øivind Horpestad. Foto: Andreas Klemsdal

ELOP

Simplifai, Elops virksomhet innen kunstig intelligens (AI), har innledet et strategisk partnerskap med nederlandske Data Matters, opplyses det i en melding.

Data Matters beskrives som en ledende spesialist innen informasjonsstyring og digitale arkiveringsløsninger samt konsulenttjenester for lokale myndigheter på tvers av Nederland. Selskapet har flere nederlandske kommuner på kundelisten, inkludert Amsterdam.

Partnerskapet går ut på at det nederlandske selskapet inkluderer Simplifais AI-baserte «Digital Employees» i sitt tilbud til offentlig sektor i Nederland. Dette skal gi intelligent automatisering av dokumenthåndtering og arkiveringsprosesser, heter det.

Partene er blitt enige om en 36-måneders rullerende avtale, der nye kundeprosjekter Data Matters måtte vinne, vil generere månedlige gjentagende inntekter for Simplifai.