<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker: Smartoptics er en doblingskandidat

DNB Markets-analytiker Frank Maaø forteller til Finansavisen TV om det som kan være en skjult perle på Oslo Børs.

    Publisert 3. des. 2021 kl. 18.13
    Oppdatert 3. des. 2021 klokken 18.14
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 183 ord
    Analytiker om Smartoptics: – Blir mest sannsynlig kjøpt opp
    I dette klippet av et lengre intervju med DNB Markets-analytiker Frank Maaø, forteller han om en aksje som kan være en litt skjult perle: Smartoptics.

    – Jeg tror det er mange institusjoner som kunne tenkt seg å kjøpe aksjer der, men som ikke kan, sier Frank Maaø, telekom- og teknologianalytiker i DNB Markets.

    Fredag var han gjest i Økonominyhetene på Finansavisen TV og snakket blant annet op Smartoptics – en aksje han mener er attraktiv, men også for liten til at store investorer klarer å få tak i den..

    Smartoptics ble startet i 2006 og ble notert på Euronext Growth på Oslo Børs 3. juni.

    Selskapet leverer ulike fiber- og nettverksløsninger, men har et stort potensial utover dagens kurs, mener Maaø.

    Aksjen endte fredag opp 4,2 prosent til 9,8 kroner. Maaø har et kursmål på 18,40 og en Kjøpsanbefaling. Her snakker man altså fort en doblingskandidat.

    – Jeg tror det selskapet her mest sannsynlig blir kjøpt opp en eller annen gang fordi de er så såpass små, og på et eller annet tidspunkt blir de plagsomme når de blir store nok for de store aktørene – som Cisco, Juniper og andre, forklarer Maaø.

    Se klippet om Smartoptics øverst i saken, og se mer av intervjuet med analytikeren her:

    En doblingskandidat og flere oversette telekom-aksjer
    03.12.2021 Del 1 av 2. Vi får besøk av en av Nordens ledende teknologi- og telekomanalytikere, Frank Maaø i DNB Markets. Han forteller om en tek-aksje han mener er en klar doblingskandidat, hvorfor mange teleaksjer ligger bakpå resten av markedet og hvordan Ericsson og Nokia slår tilbake i konkurransen mot Huawei.

    Se hele sendingen av Økonominyhetene fredag her:

    Avlyste julebord, storsalg i Norske Skog og oversette teleaksjer.
    03.12.2021 Her er fredagens utgave av Økonominyhetene. Marius og Trygve oppsummerer dagens viktigste nyheter, hvordan samfunnet stenger litt ned igjen og om det store aksjesalget i Norske Skog. Vi snakker også med DNB Markets-analytiker Frank Maaø om tek- og telekomaksjer og vi får besøk av Andreas Scheel i Finansavisens Motor-redaksjon.