<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Play Magnus inngår en emisjons-avtale

Play Magnus Group inngår en rettet emisjon mot Breakthrough Initiatives til 10 millioner dollar.

Publisert 12. jan. 2022 kl. 08.16
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 152 ord
EMISJON: Play Magnus Group har inngått avtale om en rettet emisjon mot Breakthrough Initiatives. Her ved adm. direktør Andreas Thome i Play Magnus. Foto: Charlotte Hagoort

PMG

Play Magnus Group har inngått avtale om en rettet emisjon mot Breakthrough Initiatives Limited med et bruttoproveny på 10 millioner amerikanske dollar gjennom utstedelse av 4.864.753 nye aksjer til kurs 18,47 kroner pr. aksje, ifølge en melding onsdag.

Breakthrough Initiatives Limited er investeringsselskapet til Breakthrough Foundation, stiftet av den israelske vitenskaps- og teknologiinvestoren og filantropen Yuri Milner og hans kone Julia. De støtter eksisterende og fremtidige filantropiske prosjekter innen grunnleggende vitenskap, blant annet Breakthrough Prizes, Breakthrough Initiatives, og Breakthrough Junior Challenge.

– Denne investeringen vil bidra til å bringe sporten ut til et større publikum. Sjakkverdenen og teknologiindustrien er nært knyttet sammen, og det er oppmuntrende for oss å ha noen av de beste hodene i teknologibransjen offisielt involvert, sier Magnus Carlsen.

Gjennomføring av den rettede emisjonen er avhengig av godkjenning av en ekstraordinær generalforsamling i selskapet som er planlagt avholdt på 19.januar 2021, der det vil kreves to tredjedels flertall.