<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Pareto nedjusterer kursmål, gjentar kjøp

Pareto nedjusterer kursmål, gjentar kjøp.

    Publisert 4. feb. 2022 kl. 10.29
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 140 ord
    KURSFALL: Selskapet Autostore har falt med 50 prosent siden toppen i november. Hatteland

     

    Med en rask verdirotasjon og en juridisk kamp som stjeler mesteparten av oppmerksomheten, har Autostore falt om lag 50 prosent siden toppen i november. Pareto Securities ønsker ikke å spekulere i rettsutfallet, men mener kursfallet i aksjen ser overdrevet ut.

    Meglerhuset nedjusterer kursmålet til 40 kroner pr aksje fra tidligere 48 kroner og gjentar kjøpsanbefaling, fremgår det av en oppdatering fredag. De senker kursmålet ettersom peer-vurderingene har falt, men synes fremdeles aksjen er attraktivt priset.

    Pareto tror den virkelige IP-en er knyttet til mer enn 25 år med FoU, fremragende resultater, største installerte base og partnernettverket. Markedsgrunnlaget beveger seg ifølge Pareto i riktig retning, og de forventer at den sterke veksten vil fortsette, med oppside til både 2021- og 2022-guidingene.

    Selv om stramme materialmarkeder kan gi et visst kostnadspress på kort sikt, tror Pareto prisveksten vil avta fra andre halvdel av 2022.

    TDN (Direkt)