<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Styremedlem på bunnfiske i Meltwater

Styremedlem Erik Langaker har økt beholdningen i medieovervåkningsselskapet med flere millioner etter kurskollaps.

Publisert 26. feb. 2022
Oppdatert 26. feb. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 129 ord
KURSKOLLAPS: Det har vært et tøft år på børs for storeier og grunnlegger av Meltwater Jørn Lyseggen. Nå utnytter et styremedlem fallet. Foto: Iván Kverme

MWTR

En fordreining fra vekst- til verdiaksjer og varsler om flere rentehevinger i tiden fremover har gjort det tøft å være aksjonær i Meltwater det seneste året. 

Hittil i år er aksjen ned 33 prosent, mens den det seneste året har blitt barbert med mer enn 70 prosent, fra en topp på snaut 58,4 kroner til fredagens sluttkurs på drøyt 17,0 kroner. 

Nå utnytter styremedlem Erik Langaker i Meltwater fallet til å plukke opp enda flere aksjer. I en børsmelding lørdag fremgår det at det Langaker-kontrollerte selskapet Vestland Invest fredag kjøpte 200.000 aksjer til en snittkurs på 16,9028 kroner pr aksje.

Det tilsvarer aksjer for rundt 3,38 millioner kroner. Etter kjøpet eier Langaker 550.000 aksjer i Meltwater, som på fredagens sluttkurs tilsvarer verdier for snaut 9,35 millioner kroner.