<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Spetalen-selskap: Vår pipeline er sterk

Arribatec Solutions fortsetter ansettelsene, og gikk fra pluss til minus på driften i første kvartal.

Publisert 24. mai 2022
Oppdatert 24. mai 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 151 ord
SPETALENS MANN: Styreleder Martin Nes i Arribatec Solutions. Foto: Iván Kverme

 

Arribatec Solutions fikk et driftsresultat på minus 19 millioner kroner i første kvartal 2022, mot 3 millioner kroner i samme periode året før, opplyser selskapet i sin kvartalsrapport tirsdag.

Arribatec Solutions fikk et resultat etter skatt på 19,5 millioner kroner (0,6), av en omsetning på 126 millioner kroner (99).

Driftsresultatet før av- og nedskrivninger (EBITDA) var minus 6,2 millioner kroner (9,8). Kontantbeholdningen var ved utgangen av kvartalet på 37,4 millioner kroner.

«Fremover forventer vi å se en omsetningsvekst for tjenester, primært i SaaS /gjentakende inntekter, ettersom vår pipeline er sterk og vårt tettere samarbeid med våre programvarepartnere har begynt å gi resultater, både i form av økt suksessrate og en forkorting av salgssyklusene», skriver selskapet.

I cloud-segmentet fortsetter selskapet å ansette nye konsulenter og planlegger å ansette flere selgere i tre nye byer i Norge i år.

Øystein Stray Spetalen er gjennom Ferncliff Listed DAI største aksjonær i Arribatec Solutions med 24,32 prosent eierandel.

(TDN Direkt)