<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Forblir styreleder inntil videre

Jens Rugseth forblir styreleder i Link Mobility til nominasjonsprosess er fullført.

Publisert 25. mai 2022 kl. 16.33
Oppdatert 25. mai 2022 klokken 16.33
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 135 ord
STYRELEDER: Jens Rugseth. Foto: Siv Dolmen

 

Valgkomiteens prosess for å nominere ny styreleder i Link Mobility pågår fortsatt og forventes ikke avsluttet før generalforsamlingen som skal holdes 31. mai. Valgkomiteen foreslår derfor at styremedlemmene som er foreslått pr. 9. mai 2022 velges av generalforsamlingen som nye styremedlemmer i Link Mobility, fremgår det av en melding fra selskapet onsdag.

Valgkomiteen foreslår videre at Jens Rugseth forblir styreleder inntil prosessen med å nominere en ny er avsluttet. Valgkomiteen vil da foreslå å utvide styret med en ny styreleder som velges av en ekstraordinær generalforsamling som skal avholdes så snart prosessen er avsluttet.

Det oppdaterte forslaget fra valgkomiteen til generalforsamlingen for valg av styre er som følgende; Jens Rugseth foreslås som styreleder, og Robert Joseph Nicewicz Jr, Katherine Ji-Young Woo, Grethe Helene Viksaas, Sara Katarina Murby Forste foreslås som styremedlemmer.

(TDN Direkt)