<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nordic Technology Group debuterer på Euronext Growth

Nordic Technology Group hentet nylig 102 millioner kroner gjennom en rettet emisjon. Nå er selskapet klart for Euronext Growth.

    Publisert 5. juli 2022 kl. 09.19
    Oppdatert 5. juli 2022 klokken 09.20
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 163 ord
    KLAR FOR EURONEXT GROWTH: Adm. direktør Rune Rinnan i Nordic Technology Group. Foto: Anders Horntvedt

     

    Tirsdag har Nordic Technology Group blitt tatt opp til handel på Euronext Growth med tickeren NTG. Dette er årets syvende notering på markedsplassen for små og mellomstore selskaper på Oslo Børs, som bringer antallet selskap opp til 116.

    Nordic Technology Group er et nyetablert industriteknologikonsern med virksomhet innenfor tre segmenter; sensorteknologi, nanomaterialteknologi og clean tech. Selskapets ambisjon er å bli en global aktør innenfor disse tre områdene, med eierskap i syv selskaper: Hammertech, Wavetrain Systems, CondAlign, CrayoNano, Hybrid Energy, Hysterosys og MossHydro.

    Ved børsåpning tirsdag var aksjekursen satt til 12 kroner, noe som gir selskapet en markedsverdi på om lag 851 millioner kroner. Selskapet hentet inn 102 millioner kroner gjennom en rettet emisjon i forkant av noteringen på Euronext Growth.

    – Det gleder meg å bekrefte at Nordic Technology Group er klar for opptak til handel på Euronext Growth Oslo. NTG-teamet ser dette som en viktig milepæl i kommersialiseringen av hver av NTGs teknologier, sier Rune Rinnan, adm. direktør i Nordic Technology Group.