<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ruller ut 5G for harde livet

– Skal fortsette å være ledende aktør på 5G. Vi var først og ruller ut raskest, sier Stein-Erik Vellan i Telia Norge.

Publisert 29. jan. 2020 kl. 22.38
Oppdatert 30. jan. 2020 klokken 09.55
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 159 ord
SNORKLIPP FOR 5G: Tidligere kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland (H) klipper snoren for teleselskapets 5G-utbygging sammen med Telia Norge-sjef Stein-Erik Vellan. Til høyre Jørgen Vik i Lillestrøm kommune. Andreas Krogset Dalene

Telia leverte kvartalsresultat samme dag som konkurrenten Telenor. Selskapet oppnådde en omsetning på 3,5 milliarder kroner i fjerde kvartal, som var tilnærmet flatt fra året før.

Driftsinntektene for hele 2019 økte derimot med 2,5 milliarder kroner til 13,6 milliarder fra året før.

– Når man teller opp for mobil har vi 2,3 millioner kunder. Av husstander har vi en halv million kunder på tv og bredbånd, sier Stein-Erik Vellan, adm. direktør i Telia Norge.

Ruller ut 5G

I fjor har Telia Norge fokusert på arbeidet med å bygge et nytt selskap etter oppkjøpet av Get TDC til 21 milliarder kroner i 2018.

– Vi skal fortsette å være den ledende aktøren på 5G. Vi var først og ruller ut raskest. Nå har vi styrket oss og blitt en betydelig utfordrer til Telenor i det norske markedet, sier Vellan.