<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Telenor dropper tilbud til aksjonærene i Dtac og True

Publisert 22. nov. 2022 kl. 07.58
Oppdatert 22. nov. 2022 klokken 07.58
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 154 ord

 

Selskaper eid i fellesskap av Telenor og CP Group har valgt å ikke gå videre med et frivillig tilbud (voluntary tender offer, VTO) i henhold til reguleringen til Securities and Exchange Commission of Thailand til aksjonærene i Dtac og True.

Samtidig legges det til at Telenor ser flere fordeler ved å fusjonere selskapene og støtter videre prosess med sammenslåing av Dtac og True. Telenor og CP Group har fortsatt mål om å eie rundt 30 prosent hver i det sammenslåtte selskapet og sikter på å gjennomføre transaksjonen i løpet av første kvartal 2023.

Den 22. november 2021 annonserte Telenor og CP Group en avtale der de støttet en sammenslåing av Dtac og True i Thailand. Reguleringen stiller flere vilkår for en slik VTO, et av disse er at VTOen må iverksettes innen 12 måneder etter annonsering.

«Ettersom vilkårene ikke har blitt overholdt har partene valgt å ikke gå videre med VTO prosessen», skriver Telenor i meldingen.

TDN Direkt