Resultatopptur for Ryanair

Spår nesten halvering av antall passasjerer det kommende regnskapsåret. 

STÅR: Styret i Ryanair forventer at flere fly blir stående på bakken det kommende året.  Foto: Bloomberg
Transport

Resultatet til Ryanair bedret seg med over 13 prosent i regnskapsåret 2020. Regnskapsåret til Ryanair varer fra 1. april til 31. mars, og i løpet av denne perioden fikk Ryanair et resultat på 1.002 millioner euro. Noe som var en sterk fremgang fra 885 millioner euro i samme periode året før. 

Ifølge TDN Direkt kom de totale driftsinntektene på 8,5 milliarder euro, mot 7,7 milliarder året før. Driftsresultatet kom på 1.127 milliarder euro, opp med 110 millioner fra året før. 

Ryanair sier de forventer å fly rundt 80 millioner passasjerer det kommende året. Det er 20 prosent færre enn de anslo i forrige uke, og nesten halvparten av de originale 154 millionene selskapet i utgangspunktet forventet å fly det kommende året. Ryanair fraktet 149 millioner passasjerer i regnskapsåret 2020. 

ryanair
fly
flypassasjerer
covid-19
michael o'leary
Nyheter
Transport
Børs