Ryanair-sjefen Michael O'Leary er frustrert

Ryanair-sjefen, Michael O'Leary, er forbannet på statsstøtten for eksempel Air France og Lufthansa får.

Ryanair-sjefen, Michael O'Leary, er forbannet på statsstøtten for eksempel Air France og Lufthansa får. Han mener den er ulovlig og vil bli brukt til å styrke disse selskapene på bekostning av andre. O'Leary mener at når selskaper som Lufthansa og Air France får direkte støtte fra regjeringene i Tyskland og Frankrike må andre flyselskaper som opererer i disse landene få tilsvarende støtte.
Transport

Ryanair-sjefen, Michael O'Leary, mener den statsstøtten Air France og Lufthansa nå får er ulovlig og vil styrke disse selskapene på bekostning av andre. 

– Lufthansa trenger ikke 12 milliarder euro på toppen av lønnskompensasjonen. De kommer til å bruke denne til å feie resten av konkurransen av banen i det tyske markedet, og de kommer til å underby alle de andre som flyr langt inn og ut av Tyskland, og som ikke får denne statsstøtten, sier han til Bloomberg.

O'Leary legger til at det ødelegger konkurransen og mener at når selskaper som Lufthansa og Air France får direkte støtte fra regjeringene i Tyskland og Frankrike må andre flyselskaper som opererer i disse landene få tilsvarende støtte.

ryanair
michael o'leary
lufthansa
air france
statsstøtte
coronaviruset
Nyheter
Transport
Børs