Ingen funn om ulovlig prissamarbeid

Konkurransetilsynet avslutter sak mot aktører innen sjøtransport.

AVSLUTTER SAK: Kari Bjørkhaug i Konkurransetilsynet.  Foto: Konkurransetilsynet
Transport

I oktober gjennomførte konkurransetilsynet bevissikring mot flere aktører innen sjøtransport, og nå avslutter tilsynet etterforskningen, det opplyser tilsynet i en pressemelding mandag. 

– Konkurransetilsynet har gjennomgått og vurdert alt datamaterialet som ble tatt i beslag under bevissikringen, og vi har ikke funnet grunnlag for å gå videre med saken, sier etterforskningsdirektør Kari Bjørkhaug og legger til at de dermed avslutter saken. 

Bakgrunnen for etterforskningen var mistanke om brudd på konkurranseloven § 10 om ulovlig prissamarbeid. Tilsynet tok beslag i datamateriale for å undersøke mistanken, men gjorde ingen funn som styrket mistanken om ulovlig prissamarbeid.