Burger King satser på plantebasert hamburger - og planlegger 25 nye restauranter

Med en hamburger uten kjøtt, men som smaker som kjøtt, satser Burger King på å kapre markedsandeler. Kjeden planlegger å åpne 25 nye restauranter.

PLANLEGGER NYE RESTAURANTER: - Det er nok plass til 110 Burger King-restauranter i Norge, sier Rune Sandvik (til venstre). Til høyre står Espen Hoff i Umoe Restaurants.  Foto: Silje Sundt Kvadsheim

Vil du lese hele artikkelen? Bli abonnent i dag!

99,- første måned.

Deretter 549,- pr.mnd.
Ingen bindingstid ved månedsabo. Gjelder bare nye abonnenter
subscription-img
Bestill nå til 99,-
Jeg vil kun ha digital tilgangDu mister papiravisen og alle magasiner levert hjem.

Gi tilgang til hele bedriften

Vi har forksjellige løsninger for bedriftsmarkedet, gi alle ansatte full tilgang til Finansavisen
subscription-img
subscription-img
TA KONTAKT FOR TILBUD

Enkeltutgaver?

Du kan laste ned vår app og kjøpe dagens eAvis.
  • Les eAvisen kl 21.00 kvelden før avisen kommer.
  • Rabatterte priser på alle Finansavisens eventer.
  • Skreddersydde magasiner som kommer ut regelmessig.
Les også