Tesla har lansert egen tequila

Elbilprodusenten Tesla har tidligere lansert shorts og surfebrett. Nå lanserer det tequila.

SKJERMDUMP: Tesla tequila. Foto: Tesla
Uteliv

Tesla med Elon Musk i spissen lanserte en egen «Tesla Tequila» torsdag. Musk har tidligere vært ute og kommet med lovnader om et eget spritmerke for Tesla og har nå gjort alvor av planene, melder CNN. 

Den lyn-formede flasken koster 250 dollar på Teslas hjemmeside og er produsert av Nosotros Tequila, et spritmerke fra den sørlige delen av California. 

Nykommeren var åpenbart populær ettersom det første partiet allerede er utsolgt. Det er ikke første gang Tesla lanserer produkter som ikke er typisk tilbehør til en bil. Tidligere i år la selskapet ut røde gymshortser for salg på hjemmesiden for å straffe investorer som hadde shortet aksjen. Prisen var også av det saftige slaget, nemlig 69.420 dollar. 

Hovedgeskjeften er uansett salg av elbiler og forrige måned la bilprodusenten frem tall for tredje kvartal der det opprettholdt målet om å selge en halv million biler i år. Nyheten ble godt mottatt i markedet og aksjen har steget enorme 423 prosent i år. 

tesla
tequila
Nyheter
Uteliv