Styrker samarbeidet mot økonomisk kriminalitet

TETT SAMARBEIDNIGMA Conseil og AIT Austrian Instiute of Technology styrker samarbeidet for å bekjempe økonomisk kriminalitet blant virtuelle valutaer. Illustrasjonsfoto: Dreamstime

LIKER SYNERGIEFFEKTEN: Fabien Tabarly, konsersjef NIGMA Conseil Foto: NIGMA Conseil

Det franske sikkerhetsselskapet med fokus på blokkjede, NIGMA Conseil, er blitt enige med AIT Austrian Instiute of Technology om å styrke deres samarbeide i kampen mot kryptovaluta og økonomisk kriminalitet. 

Selskapene har allerede samarbeidet i noen måneder med å utvikle e-NIGMA-plattformens blokkjedeanalyse- og antihvitvaskingskapasitet. e-NIGMA er et blokkjedeverktøy man kan bruke for å blant annet overvåke finansielle transaksjoner og due diligence-undersøkelser med.

– Synergieffekten mellom et ledende europeisk forskningsinstitutt og vårt lag med utviklere har vært instrumental i implementeringen av det mest innovative verktøyene vi har i kampen mot økonomisk kriminalitet blant virtuelle valutaer, sier Fabien Tabarly, konsernsjef i NIGMA Conseil.