<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kun åtte nye smittede i Kina

Kina melder om åtte smittetilfeller og sju dødsfall det siste døgnet. Det er det laveste antallet siden den daglige rapporteringen starter for syv uker siden.

Publisert 13. mars 2020 kl. 06.34
Oppdatert 13. mars 2020 klokken 06.44
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 135 ord
FRISKE: Her venter folk som har blitt friske av viruset på å få reise hjem fra karantene i Wuhan i Hubei. Foto: NTB Scanpix

Fem av de nye smittede og seks av de døde er i registrert i Hubei-provinsen, der utbruddet startet i desember, opplyser den nasjonale helsekommisjonen i Kina.

På torsdag kunngjorde kommisjonen at toppen av utbruddet var passert, samtidig som Europa og USA forbereder seg på en kraftig økning i tallet på nye smittede.

Oppdateringen fredag bringer tallet på smittede i Kina opp i 80.813. Til sammen har 3.176 har dødd etter å ha blitt smittet av covid-19-viruset.

Sør-Korea

På samme tid har det blitt 110 nye personer i Sør-Korea det siste døgnet testet positivt for coronasmitte. Det er en nedgang fra dagen før.

Til sammen er 7.979 personer smittet av coronaviruset, opplyser landets senter for smittekontroll, skriver Reuters.

Den seneste oppdateringen er en liten nedgang fra torsdag. Da ble det meldt om 114 nye smittede. 

Covid-19-viruset har ført til 66 dødsfall i Sør-Korea.

(©NTB)