Axl Rose i Twitter-krangel med Mnuchin

Den legendariske vokalisten går til angrep på USAs finansminister på Twitter.

Axl Rose og Slash fra Guns N' Roses på scenen i Rio de Janeiro Foto: Dreamstime
Utenriks

Guns N' Roses' frontmann Axl Rose havnet onsdag kveld i en liten disputt med USAs finansminister Steve Mnuchin. 

Rose skrev først "Det er offisielt! Uansett hva noen tidligere kan ha tenkt om Steve Mnuchin han er offisielt en drittsekk." Før finansministeren svarte med å spørre lakonisk "Hva har du gjort for landet i det siste" etterfulgt av et liberisk flagg, som senere ble byttet ut med det amerikanske flagget, skriver det amerikanske nettstedet Marketwatch.

ESTRANGED: Twitter-krangelen mellom USAs finansminister Steve Mnuchin og Guns N' Roses' vokalist Axl Rose. Skjermbilde: Twitter

Hva som utløste krangelen er uklart, men MarketWatch spekulerer i om at kan komme av det Guns N' Roses' versjon av "Live and Let Die" ble spilt mens president Donald Trump var på rundtur hos en maskeprodusent i Arizona på tirsdag. Rose har tidligere kritisert Trump for bruk av bandets sanger mens han er på valgkampturné.