<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Gjør ikke Trump automatisk til president

Jo hardere Trump kjører, desto vanskeligere blir det for han å vinne det virkelige valget, tror aksjekommentator Karl Johan Molnes.

Publisert 16. jan.
Oppdatert 16. jan.
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 125 ord

Donald Trump vant som ventet primærvalget i Iowa som han ville, men Finansavisens aksjekommentator Karl Johan Molnes understreket på Børsmorgen tirsdag at veien til Det hvite hus fremdeles er lang for eks-presidenten.

– Trump blir mest sannsynlig republikanernes kandidat, men det trenger ikke å bety at han blir president. Dess hardere Trump kjører, desto vanskeligere blir det for han å vinne det virkelige valget. Da skal han opp mot Demokratene som de aller rikeste i USA stemmer på, sa Molnes.

– Det er de nest rikeste som stemmer Republikanerne, og som tjente på Trumps skattekutt. De aller rikeste er internasjonale, har null skatt og svevd over vannet. Videre vil Demokratene mobilisere både kjendiser og kvinner, eksempelvis Taylor Swift, så det blir et helt annet race, fortsatte han.