+ mer
Apple får ingen premie for å lansere silikonpropper for bedre passform, men de har utviklet en egen tjeneste for å hjelpe deg å finne ut hvilke propp som passer i øret ditt. I tilfelle du ikke klarer sånt selv. Foto: Apple

Lanserer AirPods for proffene

I morgen kan du sikre deg den nye utgaven av Apple AirPods. Verdens mest solgte ørepropper kommer nå med aktiv støy demping. 

Allerede 30 oktober kan du sikre deg den nye toppmodellen til Apple, med navnet AirPods Pro. Hvorfor er dette propper for proffene? Nei si det.

Nytt med denne modellen er propper med silikon på (som du vil ha vært borti om du har prøvd noen andre ørepropper siden starten av 2000-tallet), aktiv støydemping og tåle svette og vann. Til en viss grad.

Åpenhetsmodus

De skal også ha noe Apple kaller «transparency mode», som lar deg både lytte til musikk og bakgrunnsstøy samtidig. Høres ut som vanlige hodetelefoner uten støydemping sier du? Vel, Apple hevder at dette er noe annet.

Batteritiden skal være på 5 timer med vanlige bruk, og mellom 3,5 og 4,5 timer taletid med støydemping på.

Men ikke nok med det, som menn på Østlandet pleide å si mens de solgte deg bilvoks fra et brennende bilpanser.

Masse batteri

For øreproppene kommer også med en egen trådløs ladeboks, som skal gi opp mot 24 timer lytting, og 18 timer taletid. Det skal også være en hurtigladefunksjon som gir deg en time lytting etter fem minutter lading.

Du kan få dem i alle farger du vil ha, så lenge fargen du vil ha er hvit.

Prisen er på 2.990 kroner i den norske Apple-nettbutikken. 

Premium
Design