Frokost fra Tiffany´s

Holly Golightly spiste frokosten foran Tiffany & co´s vinduer og drømte seg bort. Du kan møte virkeligheten, mens du spiser frokost av selskapets nye service istedenfor.

Drømmen: Det var en gang da alt fra Amerika var magisk. Nå er drømmen om det forgjette land ikke hva det var, men Tiffany & co vekker fortsatt følelser hos mange.  Foto: Tiffany & co
Design

Tiffany & co er kanskje verdens mest kjente smykkeforhandler. Selskapet, som ble grunnlagt i 1837, har for alvor preget populærkulturen i mer enn 60 år, takket være Truman Capotes novelle Breakfast at Tiffany´s, og Audrey Hepburns portrettering av protagonisten Holly Golightly. Hun drømte seg bort foran utstillingsvinduene, og varehuset for lekre smykker er siden blitt et symbol på både klassereise og overklasse. 

Vel, om du har drømt frokost på Tiffany`s, men liker å innta frokosten hjemme, så er det nå en ny mulighet.

Service fra Tiffany & co Foto: Tiffany & co

For Tiffany & co, som selskapet egentlig her, lanserer nå et eget service. Til tross for at det alltid har handlet om edelstener, har det også handlet om andre ting. Særlig de siste årene, da selskapet har utvidet horisonten. Det begynte med smykker for menn, og siden har det utviklet seg til hele kolleksjoner tilpasset allerede møblerte hjem.

Nå er det altså et service som står for tur, og det inneholder alt fra tallerkener, via tepotter til krystallglass.

Det er heller ikke helt første gang varehuset lager service. Sist gang var i 1968, da førstedame Ladybird Johnson bestilte et service til det Hvite Hus. Det er mer tvilsomt om den blir gjentatt denne gangen.