+ mer
Dette oransje stykket filmhistorie er til salgs på auksjon hos Barrett-Jackson i Las Vegas i juni.  Foto: Barrett-Jackson

Paul Walkers Fast and Furious-bil selges

Om du ikke skal bli sint, må du vært kjapp. Paul Walkers legendarisk Toyota Supra er til salgs. 

The Fast and the Furious slutter aldri å fascinere, kan det se ut som. Det er gått 20 år siden Vin Diesel og crewet hans sjokkerte vestkysten i jakt etter raske biler og trailere med DVD-spillere. Likevel er filmen evig aktuell, og det er også bilparken fra filmene. Denne gangen er det den berømte oransje Toyota Supraen som er til salgs. 

I filmen fikser den trivelige banden bilen opp for litt vennskapelig gateracing med en voldelig asiater. I virkeligheten har den antagelig vært i god stand siden den rullet av samlebånden i Japan for 27 år siden.

Godkjent for gaten

Smak litt på den du. Så gammel er du blitt at en Toyota Supra produsert mens du så Dæhlie skli rundt på Lillehammer-OL nå snart nærmer seg veteranstatus med lav årsavgift og forsikring.

Bilen er faktisk godkjent for gatebruk, og byr på en 3 liters rekkesekser på 320 hestekrefter. Kanskje ikke like spennende er det at den byr på en 4-trinns girkasse av den automatiske typen. Kanskje greit å ta med seg gunstige forsikringsvilkår, for du må bla opp. 

Likevel, har du rundt 2 millioner kroner på konto, og har lyst på en Lamborghini Diablo-oransje japansk sportsbil, dekorert med den berømte Troy Lee-designede «Nuclear Gladiator»-dekalen, kan det fort bli deg som drar Norge rundt på jakt etter en Ferrari å kappkjøre med.

Med mindre det er «more than you can afford, pal».

Motor
Premium
Design