+ mer
TIL DIN BESTE VENN: Hermès hundeskål skal være et mesterverk til 10.000 kroner.  Foto: Hermès

Hundeskål til 10.000 kroner

Kun det beste er godt nok, tenker du. Helt til du ser prislappen på Hermes nyeste hundeskål.

Publisert 9. sep. 2021 kl. 18.27
Oppdatert 10. sep. 2021 klokken 09.02
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 267 ord

Å ha hund kan være både givende og krevende. Billig og dyrt.

Ta for eksempel hundeskålen. Teoretisk sett gratis, om du er typen som bruker en isboks. Eller rimelig, om du er typen som stikker på biltema og plukker opp en i tidløst stål til 44.90.

Eventuelt kan du kjøpe den nyeste fra Hermes, til en pris tett oppunder 10.000 kroner, eller tilsvarende 216 hundeskåler fra Biltema eller 400 liter sørlandsis med tilhørende isbokser.

Dyre greier

TODELT: Hermès hundeskål kan deles i to, så har du to hunder kan du late som du bare betale 5.000 kroner pr. stykk Foto: Hermès

La oss si at du synes Dobermannen Killer har vært en veldig snill hund i år. Det blir Hermes. Hva kan du forvente for pengene?

Tja, hva om jeg sier eikefat. Det er det som er teknikken som er brukt for å sikre Killer en næringsrik kost, med plass til både rå kjøttdeig og Imsdal rett fra kjøleskapet. De to skålene i rustfritt stål er holdt fast med magneter, og kan selvsagt tas fra hverandre og løs for å vaskes.

Tyggeting

Ifølge det franske motehuset skal bollen omfavne Hermès sjel gjennom en kombinasjon av maritime og landlige egenskaper. Og prosessen med eikefatteknikk er ikke bare tull, for det er snakk om minst 90 år gammelt eiketre, formet for hånd. Det skal med andre ord ligge temmelig mye arbeid bak dette. Kort fortalt, dette egner seg best for hunder som ikke tygger på ting.

Om du er sugen på en er det dårlig nytt. Hermès er utrolig nok utsolgt allerede.