+ mer
Justin Bieber Foto: Getty Images

Justin Bieber ga seg selv en Audemar Piquet i bryllupsgave

En knapp million koster gullklokka Justin Bieber ga seg selv i bryllupsgave.

Klokke-interessen har fanget kjendiser, og stadig oftere flasher de nå klokker i sosiale medier som vekker oppsikt blant de mer klokkeinteresserte av oss. 

For der rapperne jabbet om Rolex-klokker for noen år siden dukker nå kjente ansikter opp med mindre kjente, men ofte dyrere, brands på armen. 

En av dem er Justin Bieber, som i anledning sitt eget bryllup valgte å flashe en gammel finanskjenning for allmenheten. 

Vanligvis er ikke den kanadiske sangerens aktiviteter kjernemateriale, og bryllupet hans vil vi forbigå i stillhet, men klokken han har valgt vekker oppsikt selv utenfor de yngre popkulturelle sfærer. 

En «AP i gull», en setning som enhver dyktig selger med ambisjoner har visket til seg selv når de sto foran speilet og latet som om de var lenger i karrieren enn en Breitling i stål.

Audemars Piguet Royal Oak Foto: Audemars Piguett
Justin Biebers nye Audemars Pigue Royal Oak vekker oppsikt. Foto: Skjermbilde

For Bieber er det altså snakk om en Audemars Piguet Royal Oak i gull. En gammel drøm blant mange klokkeinteresserte, men noe ukjent i de videre kretser. 

40 år

Klokken ble introdusert i 1972 og har vært ettertraktet stort sett siden. Flere medier, blant dem Esquire og Business Insider hevder klokken koster rundt 50.000 dollar, men ifølge det australske nettstedet Bosshunting er det snakk om en 39 millimeter Royal Oak Jumbo med referansenummer 5402BA, som daterer tilbake til 1977-1978. 

Selv om ingen aner hva Bieber har gitt for klokken, koster tilsvarende klokker nå rundt 100.000 dollar i USA, eller omkring 900.000 kroner.

Til sammenligning koster en ny Royal Oak i roségull knapp 400.000 kroner.

Premium