Johannes Thingnes Bø flagger selv millionklokke-dealen på instagram, etter en god periode med spekulasjon. Foto: Richard Mille/Johannes Thingnes Bø

Sponset med klokke til 1,7 millioner

Skiskytteren Johannes Thingnes Bø er glad i klokker. Det har resultert i et sponsorat med luksusklokkeprodusenten Richard Mille, som lager klokker med startpris på nærmere millionen.

Nordmenn er født med ski på beina og lite ligger nærmere den egalitære folkesjelen enn skisporten.

Vel, det er i Norge, for i utlandet er skiskyting supersexy. Det er Johannes Thingnes Bø et eksempel på.

Dyr og deilig: Richard Mille-klokken til Thingnes Bø er i rødt, hvitt og blått og koster ifølge Klokkeriet nærmere 2 millioner. Foto: Richard Mille

Før jul ble han observert med en rød Richard Mille-klokke på armen. Den gangen ønsket han ikke å kommentere det, men idrettsmannens klokkelidenskap er kjent blant entusiaster.

Nå er det klart at dette er et samarbeid, hvor Richard Mille har laget en egen modell til skiskytteren, med en spesialutgave av RM 67-02 Automatic Extra Flat i rødt, hvitt og blått.

For de uinnvidde er Richard Mille en av de mer eksklusive og eksentriske klokkemakerne der ute i det horologiske landskapet. Klokkene begynner rundt 800.000 kroner, men de fleste koster fort flere millioner.

Thingnes Bø bekrefter dealen selv på Instagram

Dyr klokke

Klokke-nettstedet Klokkeriet mener prisen for en slik modell som Thingnes Bø nå skal knyttes mot koster fra 1,7 millioner kroner og oppover.

Thingnes Bøe blir en del av et hakket mer celebert selskap av idrettsstjerner sponset av Richard Mille enn hans tidligere sponsorer, som inkluderer en norsk hytteprodusent. Både tennisspilleren Rafael Nadal, Formel 1-sjåfør Charles Leclerc og Manchester City-trener Pep Guardiola. Blant en rekke verdenskjente idrettsfolk.

Premium
Klokker