+ mer
Vinjournalist i Finansavisen og Kapital, Svein Lindin, holder kunnskapsrike og engasjerte vinkurs for bedrifter og private. Nå deler sin kunnskap gjennom vår digitale vinsmaking. Foto: Ivan Kverme

Digital vinsmaking: De beste vinene til sjømat

Temaet passer sommeren perfekt.  Vin og sjømat i kombinasjon.  Smak og lær sammen med vinjournalist Svein Lindin

Har du lyst til å lære mer om hvilke viner som passer til sjømat? Vi smaker fire viner, og lærer om de i kombinasjon med sjømat, med fokus på østers, sjøkreps og blåskjell.

Vi har plukket frem deilige enkle oppskrifter på blåskjell og sjøkreps + østers naturell for dem som vil prøve seg. Vi samles rundt det digitale bordet sammen med kunnskap, vinglede og klassiske viner til sjømat. Vi oppfordrer til å invitere til langbord (med avstand) sammen med akkurat rette antall gjester.

Lørdag 13. juni kl 19:30.

Vinkurset passer for alle og krever ingen forhåndskunnskaper. Vinene anbefales å kjøpe/bestille tidlig slik at du har de på plass under kurset.

 Vinene er:

Digitale vinkurs: Sjømat og vin 13 juni 2020 Foto: matprat.no

Disse rettene brukes under sendingen:

 Hvitvinsdampet blåskjell

Alle som stiller spørsmål, deler bilder er med i trekningen til å vinne 20 proffe vinopptrekkere + overraskelse.

Vi starter vinsmakingen like etter kl. 19.30.

Ønsker du å lese mer om vinene, ta smaksnotater, og legge inn din vurdering av vinene vi skal smake? Da anbefaler vi å laste ned Smakeappen.

 Sofie Hildebrandt Nilsen og Pauline Hagman fra smakspanelet til Kapital og Finansavisen er klare for spørsmål før, underveis og etterpå. De sørger for at Svein Lindin får spørsmålene stilt direkte til ham i studio

Vi ser frem til å "treffe " alle lørdag 13. juni klokken 19:30
Meld deg  på og bli med på vinsmakingen her 

Premium
Kultur