+ mer
AMERIKANSKE TILSTANDER: Ingen grunn til å gå amok på butikken på grunn av krav om ansiktsmaske, når ansiktsmaskene kan se raffe ut og være fra Ralph Lauren.  Foto: Ralph Lauren

Preppy munnbind fra Ralph Lauren

Helt seriøst. Pass på deg selv. Munnbind kan fort bli en av måtene, og nå får du muligheten til å drapere Ralph Lauren også rundt ansiktet.

Munnbind kan du egentlig regne med at blir en greie. Ikke hver dag og overalt, men det vil snike seg inn. Unormalt som det kan føles, så vil det antagelig bli et verktøy for å føre oss tilbake til normale tilstander igjen.

Og skal du først trekke et munnbind rundt ansiktet ditt hver dag, hvorfor ikke ta på seg noe som reflekterer stilen din ellers.

For jada, munnbind kommer til å bli mer og mer personifisert. Og hvorfor ikke? Du går ikke med plasthansker om vinteren, du har ikke på deg blå engangskalosjer på føttene og skjortene dine er laget for å både få deg til å se «smashing» ut, og for å kunne vaskes.

Foto: Ralph Lauren

Derfor er det kanskje ikke rart at flere motehus har kastet sitt blikk på munnbindet. Det er ingen grunn til at stilen skal lide, bare fordi immunforsvaret ditt er under press.

Ukjent pris

Derfor er Ralph Lauren nå på banen og lanserer munnbind. Mer preppy enn Bogstad Golfklubb, og funksjonelt. Eller så hevdes det.

Maskene skal tilbys i to filtreringsgrader, en som tar 80 prosent og en som tar 95 prosent. Og med en rekke ikoniske mønstere og farger å velge mellom. Prisen er ukjent, det samme er lanseringstidspunktet, men de er ventet i høst. Og halvparten av summen skal gå til WHOs Covid19-fond.

Foto: Ralph Lauren

Premium
Mote