Lov å tenke koffert: Når det igjen skal ferdes til utlandet å kjøpe vin, kan denne vinkofferten vise seg verdig investeringen.  Foto: VinGardeValise

Tilbyr egen vinkoffert

Nå tømmer vinlagrene, og når krisen er over skal vi igjen til utlandet og handle mer rødt gull. Men hvordan får du det hjem trygt? 

Det er mye ferie du kan substitutte i Norge i disse epidemitider. Men en tur til vinlandene kan du nok sette på vent en stund.

Men så skjer det. Verden er normal og vinen skal igjen flomme. Og man kan jo ikke bare drikke god vin på ferie, det er skal jo være med hjem, så du i diskre lag kan skryte av vinsamlingen.

Men skal du bygge opp et lager på tusenvis av gode vinflasker, må også bagasjen klare å bære det hjem. Livet er for kort til å få nerveproblemer av å lagre en god burgund innimellom brukte truser og våte badeshortser.

Vanlig: Kofferten ser rimelig ordinær ut, og ingen klåfingrede idioter vil fristes til å plukke den med seg fra bagasjebåndet. Foto: VinGardeValise

Pakket og klart

Der har VinGardeValise nå en solid løsning på gang. Et sterkt polykarbonatskall danner utsiden, mens innsiden har innlegg av noe som kalles høyintensitets skumgummi. Dermed skal du kunne frakte opp mot 12 vinflasker i sikkerhet hjem fra det store utland. Og kofferten skal sørge for sikkerhet, også som innsjekket bagasje.

Gründeren av selskapet, med det tøffe navnet Barry Vax, hevder han brukte flere år på å hive kofferten ned trapper og i land på kaianlegg rundt i verden, uten å søle en eneste dråpe.

Vanlig bruk: Kofferten kan utrolig nok også brukes til som vanlig koffert. Men er det særlig sannsynlig a? Foto: VinGardeValise

Om dette skulle friste, så er kofferten tilgjengelig i tre farger. Matt sort, sølv og burgunderrød. Låsen er godkjent av TSA og hjulene er fra Hinomoto. Prisen er på 350 dollar (som i disse tider betyr opp mot 4.000 kroner), men den prisen er kanskje lav når alternativet er knust vin og endeløs ergrelse.

Den kommer også i to mindre varianter med plass til henholdsvis 5 og 8 flasker. Og husk, du kan også pakke andre ting en vin.

Premium
Opplevelse