+ mer
SNART OVER: Daniel Craigs siste film som James Bond har snart premiere. Samtidig drar 50 rikinger ut på en tre ukers James Bond-ferie. Foto: Getty Images

Hva med en James Bond-ferie til 700.000 kroner?

Din helt egen James Bond-ferie kan bli realitet i september. Men du må bla opp 700.000 kroner for den heseblesende treukers ferien. 

Publisert 24. aug. 2021 kl. 10.20
Oppdatert 27. aug. 2021 klokken 07.39
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 324 ord

Ah, James Bond. En helt fra en svunnen tid. Korte shorts, sigaretter og kvikke onelinere. Raske biler, vakre kvinner og eksotiske reisemål. Og en bæretillatelse som amerikanske våpentilhengere bare kan drømme om.

Det er vel en underdrivelse å si at mange små gutter har drømt om å leve som James Bond. Siden den gang har diskusjonene om heltens etiske skussmål herjet, samtidig som det har vært debatter om både kjønn og etnisitet for den britiske kvinnebedåreren i fremtiden.

Vel, du trenger ikke være gutt for å ta en James Bond-ferie, men du trenger å være bemidlet.

Foto: Getty Images

Dyr tur

For en britisk reiseoperatør har trommet sammen en skikkelig pakke for å feire at James Bond gjør comeback samtidig som pandemien er på vei til å ebbe ut i Europa. Ifølge Robb Report er det snakk om den villeste opplevelsen reiseselskapet Tamandare Travel and Uber Alles Travel har gjennomført.

Så, la oss si at du hoster opp de 80.000 dollarene som billetten krever. Hva har du i vente?
Først blir du flydd mellom London, Edinburgh, Storfjord, Milano og Lake Como, i løpet av 21 dager på tur. Gjennom tre uker er det et rimelig spesielt opplegg som venter. Vi snakker middag mens du vokter kronjuvelene i London, helikopteroppdrag på hustak og båtjakt.

Foto: Getty Images

Spesialoppdrag

Og eventyret skal også forbi Norge, hvor selskapet har leid inn to spesialsoldater som skal først sette i gang en større skuddveksling med paintball. Deretter blir noen hentet ut med helikopter, mens resten av følget skal jakte på både James Bond og Bond-skurken i biler og i RIB-er, før de tar inn på Hotell Britannia. Det er også diverse stuntopplevelser planlagt, og golfing på St. Andrews. Og banekjøring med både Aston Martin og Land Rover, og helikopterturer til Macallan-destilleriet.

Det høres åpenbart temmelig barnslig ut. Som James Bond alltid har vært. Og temmelig fett. Som James Bond også alltid har vært.