<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer
BLI BEDRE I GOLF: Den amerikanske golferen Jim Furyk vant minst én turnering hvert år på PGA-touren mellom 1998 og 2003. Om et par Youtube-videoer gjør deg til like proff er uvisst, men verdt et forsøk.  Foto: NTB Scanpix

Disse kan lære deg golf – på telefonen

Golf er tilbake. Men siden sist har det blitt veldig lett å finne gode og underholdende tips som får tiden til å gå, også av banen.

Publisert 3. juli 2020 kl. 12.00
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 240 ord

Først ut er Mark Crossfield. 

Det er ikke alltid enkelt å finne en golf golfpro. Men Mark Crossfield er det nærmeste du kommer en god trener du alltid kan ta med deg. Annerkjent som en av verdens beste golftrenere, men også underholdende og pedagogisk å følge med på. 

Han både tester utstyr og påstander fra produsenter som du gjerne lurer på, og lager videoer for å hjelpe deg å forbedre spillet ditt. Han lager også noen svært populære vlogs av egne runder med kjente og mindre kjente fjes. Crossfield sier temmelig mye av det han tenker, så enten vil du elske eller hate ham. Men du får lyst å spille av å se videoene hans.

Rick Shiels

Shiels nærmer seg en million abonnenter på Youtube, og lager både tester og videoer som skal forbedre spillet ditt. Shiels har spilt siden han var 11, og vært sertifisert proff siden han var 21. Det merkes i videoene, som ofte er både pedagogiske, men samtidig veldig underholdende.

Me and my golf

Kanal med 650.000 abonnenter. Pga-proffene Andy Proudman og Piers Ward holder hovedsaklig i videoene, som har som mål å gjøre deg til en bedre golfer. Mens andre youtube-golfere bruker mye tid på utstyrstesting, handler denne kanalen om å hjelpe spillet ditt til å bli bedre, med alt fra kjappe råd til lengre kurs fordelt på flere episoder.