<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer
BLIR HAN MED VIDERE? Jeremy Piven vant Emmy for sin rolle som Ari Gold i Entourage. Om han skal være med i krypto-komedien til mannen bak Entourage er foreløpig usikkert. Foto: Getty Images

Entourage-skaper lager krypto-komedie

Det kan absolutt bli morsomt når mannen bak Entourage skal lage tv-serie om krypto-valutaer.

Publisert 31. aug. 2021 kl. 11.44
Oppdatert 9. sep. 2021 klokken 18.01
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 427 ord

17 år etter at Entourage traff skjermen (jepp, 17 år), er det usikkert hvor godt serien har tålt tidens tann. Serien, som ble produsert basert på erindringene til Mark Wahlberg, skulle ta for seg hvordan det var bak fasaden i Hollywood. Ikke på en dramatisk og deprimerende måte, mer som tidenes gutta-tur som aldri tok slutt.

Kanskje i likhet med Mark Wahlberg er det ingen som helt skjønte hvorfor seriens helt, Vincent Chase, var så mye å mase om. Jada, sjarmerende og pen fyr, men en litt sjelløs Hollywood-stjerne som dro med seg kompisene til Hollywood for å ligge med vakre kvinner, kjøpe Maserati og generelt leve slacker-drømmelivet.

« Let's hug it out, bitch. »
Ari Golds mest kjente catchfrase

Det som gjør at serien fortsatt huskes er Ari Gold. Verdens mest storkjefta manager, portrettert av Jeremy Piven, som gjorde den litt uinteressante hovedpersonen til en superstjerne. Kort fortalt, du kom for å sniktitte inn på Hollywoods bilde av Hollywood, og ble på grunn av Ari Gold. 
Og mannen som fikk menn til å klemme på starten av 2000-tallet, mens de momlet «Let`s hug it out, bitch" og slo hverandre karlslig på ryggen. 

Og nå skal mannen bak dette altså starte en serie om krypto. Rob Weiss, som også skrev og produserte Ballers med The Rock, er mannen som nå skal lage kryptokomedie. Tenk Silicon Valley, bare enda mer teknisk.

TRIO: Rob Weiss, i midten, har stått bak flere testosterontunge komedier de siste årene. Her med Jeremy Piven og Doug Ellin. Foto: Getty Images

Kryptogøy

Altså, ti episoder som dreier seg om kryptoverden, artig nok også fullfinansiert av krypto, ifølge Bosshunter. Deler av overskuddet serien genererer vil bli til krypto, som blir gjort tilgjengelig for kjøp og kan i fremtiden kunne gi royalties fra serien til eieren.

Serien skal handle om den kvinnelige tech-gründeren Mel, som har lansert en token med navn Aveer. Oppkalt etter bestevenninen som selvsagt er forsvunnet. Sammen med et team av snurrige hjelpere, med navn som kyptoanarkisten Elvis og Lambo-Bear, skal de altså lansere en krypto-valuta, sloss mot fiender, myndigheter og kryptotvil.

DEN GANG DA: Entourage ble en braksuksess da den kom for 17 år siden. Om den har tålt tidens tann er en annen diskusjon. Foto: Getty Images

Høres kanskje merkelig ut, men showet har hentet penger, inspirasjon og historier fra kryptomiljøet, slik at det skal gi en treffende refleksjon av en verden som for mange er vanskelig å forstå. Tech-milliardær Tim Draper, investor Jeremy Gardner og andre fra miljøet er allerede bekreftet med diverse mindre roller.