KjøpLogg inn
avatar

Anders Pedersen Bjergaard

Mine siste artikler
Mistet 12 prosent av nettsalget
– Jeg vil kalle det en normalisering av netthandelen i dette kvartalet, sier konsernsjef Anders Fjeld i Kid, som flyttet omsetningen over til fysiske butikker.
Har doblet utlån med rentesikring
Økte renter og usikkerhet gjør at Nordea Norge blir ringt ned av kunder som vil snakke om rentesikring.
Selger «omstridt» sjøfly for nesten 30 mill.
Stein Erik Hagen og Erik Bøhler terget på seg hyttenaboer og Rødt-politikere for bruk av privatfly til hytta. Nå selger de et sjøfly til over 27 millioner kroner.
Norske teknologiaksjer knuses av Nasdaq
– Mye av grunnen til at de norske teknologiaksjene har falt mer enn de amerikanske er rett og slett kvaliteten på selskapene, sier investeringsøkonom Mads Johannesen i Nordnet.
Teknologi-analytikernes favorittaksjer
Teknologiaksjer har falt kraftig på Oslo Børs i år. Hvilke aksjer burde man eie? Analytikerne Henriette Trondsen og Petter Kongslie gir deg svaret.
– Det er full trøkk hos oss
Bitcoin og ethereum har kollapset i verdi de seneste dagene. Hos kryptobørsen Firi strømmer det på med uvanlig mange nye kunder.
– Det kan bli brutalt
Kryptoanalytiker Vetle Lunde mener det er to årsaker til at bitcoin kollapser. Han frykter at prisen vil falle under 20.000 dollar. 
Spår gigantemisjon – roper likevel kjøp
SpareBank 1 Markets venter en emisjon på 775 millioner kroner i Atlantic Sapphire, men tar likevel opp analysedekning med en kjøpsanbefaling.
God for over 3 milliarder etter enhjørningsstatus
Skrivebrettselskapet reMarkable vokser i ekspressfart og prises nå til rundt 10 milliarder kroner. Det gjør gründer Magnus Haug Wanberg til mangemilliardær.
DNB Markets' analysesjef går til Norselab
Ole Einar Stokstad har jobbet som analysesjef i DNB Markets i 15 år. Nå slutter han for å bli med å forvalte Norselabs nye kredittfond.