avatar

Andrea Bærland

Mine siste artikler
Vil bygge ti ubemannede fartøyer på fire år
De neste fire årene vil Reach Subsea i Haugesund bygge ti små, ubemannede fartøyer til rundt 1,4 milliarder, det sendte aksjekursen til værs mandag. 
Vil bygge hydrogenhub til 5 milliarder i Kvinesdal
Kvina Energy Park håper å bli et nytt Mongstad for hydrogen. Nå er jakten på investorer og samarbeidspartnere i gang. 
94 prosent av børsverdien borte på halvannet år
Onsdag ble Axxis Geo Solutions begjært konkurs. Aksjekursen har forvitret, og nå forsøker selskapet seg med en redningsplan som innebærer opptil 127 millioner i frisk kapital.
Oljeservicemygg startet «flyselskap» under coronakrisen
I frykt for at kundene skulle utsette prosjekter under coronapandemien kastet Saga Subsea seg rundt og begynte å fly offshorearbeidere med privatfly. 
Axxis Geo Solutions begjært konkurs
Konkursbegjæringen er ikke børsmeldt. 
– Det finnes ikke noe alternativ til aksjer
Fredag passerte hovedindeksen på Oslo Børs den «magiske» grensen på 1.000 poeng. – Det kan godt gå et lite stykke til, mener Nordea-strateg Erik Bruce. 
Satser på start-ups i konkurransen om det grønne skiftet
For å holde seg konkurransedyktige i det maritime grønne skiftet jakter Yara Marine Technologies flere ben å stå på. Det neste halvåret skal selskapet jobbe med oppstartsselskapet Phoenician Energy. 
Ja-mennesket
I sommer tapte Kristin Veierød kampvoteringen om ledervervet i Advokatforeningen.  Men den samfunnsengasjerte Hjort-partneren har mange andre baller i luften. 
Venter fortsatt på svar i Brasil
Siem Offshore sliter med å få en avklaring på de brasilianske långivernes medvirkning i den forestående refinansieringen av selskapet.
Venter fortsatt på brasilianerne
Siem Offshores brasilianske kreditorer er blitt presentert med flere ulike alternativer, håpet er å ha restruktureringen i havn i januar.