avatar

Eivind Yggeseth

Mine siste artikler
300 år med gjenbruk under hammeren
Den har overlevd Napoleon og kommer snart til en funkisbolig nær deg. Denne uken går Morten Stamnes' antikksamling fra 1700-tallet under hammeren.
Laksefiske med sekssifret prislapp
Churchill, Kong Haakon og britiske lorder har trukket til Trøndelag i jakten på laks. Nå skal Britannia friste rike utlendinger tilbake med elvas kalde konge. 
«Grumsete» matkultur til Norge
Har du besøkt Venezia, kan det tenkes at du har vært på en giro d’ombra. Hvis ikke står en nyåpnet restaurant i Oslo klar til å introdusere deg for cicchettikulturen.
Gutta på hjørnet
Blant Frogners ambassader, politikerhjem og mer eller mindre velfriserte avenyer, finnes en butikk med et vareutvalg å dø for. – Men ikke kall oss innvandrerbutikk, sier Edip Buga og Ali Nayil Buga.
Ralph Lauren: Fra amerikansk middelklassedrøm til hiphop
De fleste kjenner til Ralph Laurens upåklagelige bilde av den hvite middelklassen. Historien om den amerikanske designerens forhold til hip hop har i midlertidig ikke blitt fortalt. Det er et obskurt stykke motehistorie.
Postkort fra IKEAs vekkelsesmøte
Hvert år holder IKEA sitt eget vekkelsesmøte i Sverige, hvor en blanding av trendpersonligheter og IKEA-folk blir invitert for å se hva som koker i den svenske maskinen.
Fjolls til fjords: Norske gjestehavners beste sommerhistorier
I år blir det fullere enn noensinne i norske gjestehavner. Her er et utvalg gode historier om hva som kanskje kan vente deg om du kaster loss i sommer.
deLillos: Nå handler alt om neste sommer
– Mest av alt savner jeg å spille høy elektrisk gitar. Lars Lundevall i deLillos er ikke i tvil. For ham har coronatiden så langt gått greit, men én ting er han klar på: – Jeg er lei av kassegitar!
Gustav Magnar Witzøe går full Barbour
Finansavisen Premium tok en hund, en Range Rover og modell Gustav Magnar Witzøe med til skogs i Barbours klassikere.
Brenner for dyrene
Fotokunstner Christian Houge setter sinnene i kok med brennende dyrehoder. Det er en provokasjon, men ikke slik folk flest tror, ifølge kunstneren.