avatar

Erlend Kjernli

Mine siste artikler
Dæhlie selger nye hytter tross byggestopp
Vannkonflikten på Sjusjøen gjorde at Bjørn Dæhlie måtte avbryte leilighetssalget som var godt i gang. Nå har han lagt ut nye leiligheter på markedet.
Børsnoteringsbølgen: – Én av fem vil gå konkurs. Det er et konservativt anslag
54 selskaper ble børsnotert i fjor, men hvor mange av dem vil leve et langt liv på børsen? Investeringsdirektør Robert Næss tror minst 10 av selskapene vil gå konkurs.
Slik sikret hun tidenes resultat for Pareto Bank i krisetider
Tiril Haug Villum fikk coronakrise og et rundskriv fra Finanstilsynet i fleisen, men presenterte likevel Pareto Banks beste resultat noensinne. Hvordan klarte hun det? Og er gleden bare kortvarig?
Lindorff-sjefen om salget av familiebedriften: – Det gjorde vondt i lang tid
Hun satt i styret i familiebedriften da den holdt på å gå konkurs og måtte selges ut av familien. Nå styrer hun Lindorff i en tid der inkassobransjen er i store endringer.
– Vi gruer oss til uke seks og syv
Noen er engstelige for stille uker, mens andre skimter lengderekord med åpning frem til mai. – Det blir en knallsesong, sier Espen Bengston i Oslo Vinterpark. 
Slåsskamper og kokainbruk: Her er åtte spillerkjøp som endte med fiasko
De kostet mye, men slagsmål og kokainbruk var bare noe av det som hindret suksess. Her er åtte mislykkede og spesielle overganger i internasjonal fotball.
Thon og Tollefsen tar over storsatsing i fjellet
En helt ny vinterdestinasjon er i ferd med å bygges på Turufjell. Nå har Olav Thon og Ivar Tollefsen kjøpt ut tre grunneiere og tatt over hele eierskapet. 
Utelivsaktør i knestående - selger antikviteter for 11 mill.
Utelivsaktøren Mat & Drikke har solgt to av fem utesteder. Nå selges en stor samling antikviteter, som gründer Pål Gjelseth har kjøpt gjennom de siste 40 årene.
Trosset droneskeptikerne – eier aksjer for 70 mill.
Folk himlet med øynene da Knut Roar Wiig snakket om droneplanene til Nordic Unmanned. Nå eier han aksjer for 70 millioner kroner etter at selskapet gikk på børs.
Gründerduo ser milliardmuligheter i ruinene
Med programvaren WAID har Karoline Saastad og Jonas Aakenes én million hjelpeorganisasjoner som potensielle kunder. I Beirut sikret de seg sin første internasjonale signering.