avatar

Frank Helge Njøsen

Mine siste artikler
Raten tikker opp på Maersk-rigg
Maersk Drilling får litt mer betalt for utleie av en borerigg.
Lukker eksportdøren bak seg
Under Wenche Nistad har GIEK bidratt med over 220 milliarder kroner i kapitaltilgang til bedriftene. Nå sier hun snart takk for seg.
Sjefen går før skipene er kommet
Arild Myrvoll har sagt opp jobben som sjef for Havila Kystruten flere måneder før selskapet kommer igang med seilingene. Selskapet håper fortsatt på levering i sommer.
Shell ut av Gasnor
Shell har solgt sine aksjer i Gasnor til spanske Molgas Energy.
Høyst usikker Prosafe-betaling for Westcon
Prosafe er dømt til å betale 465 millioner kroner til Westcon Yards. Boligriggselskapet er imidlertid på konkursens rand, og det er usikkert hvor mye penger verftet får ut.
Prosafe må ut med 465 mill. i rettsstrid med Westcon
Prosafe må ut med til sammen 465 millioner kroner i striden med Westcon. Prosafes styreleder Glen Rødland er overrasket: - Dagens dom snur saken 180 grader.
PGS solgte mer enn ventet
PGS solgte mer enn ventet fra sitt seismikkbibliotek i første kvartal. Selskapet merker fortsatt bedre etterspørsel etter seismikk. 
Svak start, men ingen krise for TGS
TGS har hatt en svak start på seismikkåret 2021. - Som ventet, sier selskapet, som mener det ikke vil gå ut over utbytte til tilbakekjøp av aksjer.
Archer vokser i brønnen
Med to lange kontrakter i hånden vil Archer omsette for 700 millioner kroner i året innen brønnintervensjon i Norge – en kraftig oppgang fra i fjor.
Ser merverdier i Cadeler på over 1 mrd.
SpareBank1 Markets oppjusterer kurmålet på Cadeler til 50 kroner, noe som verdsetter selskapet til nær 6 milliarder kroner.