avatar

Gard Setsaas

Mine siste artikler
Renten skremmer ikke næringsmeglerne
Inflasjonsfrykt og renteøkning påvirker vekstaksjer og boliger, men næringsmeglerne bekymrer seg tilsynelatende lite – til tross for at transaksjonsvolumet faller.
Vil standardisere innovasjon med eget ISO-dokument
Standard Norge og standardiseringsorganisasjonen ISO lanserer en egen standard for innovasjon. Ikke bare enda en møtegenerator, bedyrer komitéleder Truls Berg.
Hytte til 27,5 millioner solgt etter én uke
– Det er ganske kokhett, sier Kragerø-megler Ronny Jørstad. Hyttene i skjærgården rives unna i rekordfart.
Steg fra 5 til 7,7 millioner på ett år
Leiligheten på Høyenhall i Oslo ble kjøpt for 5 millioner inkludert fellesgjeld i april i fjor. Etter en oppfriskning er den nå solgt for 7,7 millioner.
Greier ikke å selge tomtene
Solon Eiendoms prosess for «strategiske alternativer» har strandet igjen. Nå forlenges hovedaksjonærenes bindingsavtale til 30. juni.
Olaf Thommessen får ny jobb: – Ingen grunn til bekymring
Det har stormet rundt Olaf Thommessen etter hans avgang som sjef for SMB Norge. Nå begynner han i ny jobb.
Setter prisrekord på Beitostølen
En hytte på Beitostølen er solgt for rekordhøye 13,4 millioner kroner. Ikke langt unna forsøker en hytteselger å få 20,6 millioner mer.
Tollefsen hamstret leiligheter – økte verdiene med 30 milliarder
Ivar Tollefsen-kontrollerte Heimstaden brukte kriseåret på storhandel av leiligheter. Porteføljen verdsettes til 143 milliarder kroner – opp 30 milliarder på ett år.
Solgte nær 30 prosent flere nye hytter
Det hamres og bankes for full spikermaskin i fjellheimen. Salget av nye hytter økte med 28,5 prosent i fjor, viser tall fra Norsk Hyttesenter.
Din egen tollstasjon for 450.000
Frister det med en original fritidsbolig eller en privat smuglerbase? Rett over grensen i Finnskogen kan drømmen bli virkelighet.