avatar

Gretha Nicolaysen

Mine siste artikler
7 grunner til å refinansiere eller øke boliglånet
Hva har du kunnet gjøre med boliglånet ditt i det siste? Har du pusset opp, realisert en drøm eller kanskje hjulpet barna? Med god sikkerhet og solid inntekt kan et lån gi deg mange muligheter.
Investordagen: Aksjetipsene du ikke vil gå glipp av!
Den mest lønnsomme dagen i året!For fjerde år på rad arrangerer Hegnar Media Investordagen, og i tradisjon tro kommer det flere foredragsholdere fra næringslivseliten.
Konferanse 18/6: Hør de fremste innen digital markedsføring!
Nye aktører som «tar markedet» og etablerte som klarer omstillingen. Nå kan du treffe et knippe av bedriftene som har lykkes best med å omsette digital markedsføring i økt salg.
Slik gjør TINE emballasje smartere og grønnere
Bærekraft, produktkvalitet, produksjonsprosesser… Plastemballasje skal oppfylle mange krav og forventninger. TINE viser at ansvarlighet og økonomi kan gå hånd i hånd. 
De 5 viktigste grepene for å digitalisere bedriften
Vær klar, nå kommer drømmeboligen!
Tiden går ofte skremmende fort når drømmeboligen er til salgs. Med finansieringsbeviset på plass har du den viktigste forutsetningen for å kaste deg inn i budrunden. 
AI hjelper selskaper til vekst
Kunstig intelligens kan hjelpe selskaper til vekst og besparelser, men veien dit starter med planlegging og strukturering av arbeidsprosessene.
Luksus i Australia
Dette tenker norske toppledere om digitalisering
Digitalisering og teknologi peker seg ut som de store driverne av fornyelse og innovasjon både i næringsliv og offentlige virksomheter.
Testosteronnivået økte med 46%