avatar

Grunde Grimstad

Mine siste artikler
Krisen har gitt mersmak på digitalisering
Coronafrykt og utfordrende verdensøkonomi til tross, norsk næringsliv har rekordhøy interesse for å investere i digital teknologi
House of Control gjør strategisk oppkjøp
House of Control gjør strategisk oppkjøp som et ledd i forberedelsene for selskapets europeiske ekspansjon.
Norsk skytjeneste i prestisjetungt selskap
Lille norske Xledger får internasjonal oppmerksomhet etter at selskapet kom med på en liste over verdens ledende leverandører på sitt felt.
Suksess med jobbmesser på nettet
For Netfair kom coronakrisen med ekstremt god timing. Selskapet tror digitale jobbmesser har endret rekrutteringsbransjen for alltid.
Norden på jumboplass i IT-sikkerhet
Nordiske bedrifter lar hackere romstere i IT-systemene i 265 dager før angrepet blir oppdaget, langt mer enn gjennomsnittet for resten av verden.
Skjevfordeling av krisepenger
Kommunenes ekstraordinære pengebruk under coronakrisen har hovedsakelig vært bra for bygg- og anleggsbransjen, og ikke handels- og tjenestebedrifter, mener Virke.
Mener næringslivet somler bort 5G-sjansen
Det nye raske mobilnettet 5G er spådd å bli en revolusjon av nye, innovative tjenester, men har så langt fått lunken mottagelse hos norske bedrifter.
Norden leder an med reisefrie møter
Nordiske bedrifter er de mest positive i verden til digitalisering og reisefrie møter. Det kan gi dem en unik konkurranseposisjon etter coronakrisen.
Skal lokkes tilbake med «berøringsfritt kontor»
Siemens og Salesforce henter inspirasjon fra berøringsfri handel, og lanserer det berøringsfrie kontor for en tryggere arbeidsplass etter pandemien.
En av tre biter på epost-agnet
Selv ikke de beste antivirusløsningene kan verne deg mot lettlurte ansatte. Bedrifter taper milliardbeløp på epostsvindel, og coronakrisen har forverret problemet drastisk.