avatar

Helene Tingvold

Mine siste artikler
Gullmargin på luksusvesker
Louis Vuitton kan takke nordmenn og turister med god råd for enda et vekstår, men måtte få kontantstøtte i år.
Resultatsmell for sjette år på rad
Adm. direktør Jan Skjoldby i Dekkmann håper på både milde vintre og mer kjøring for å øke dekksalget. 
Coop scorer i to bransjer under corona
I fjor omsatte Coop-konsernet for over 50 milliarder. Konsernsjefen tror at 2020 kan bli minst like bra på grunn av coronaboom i både daglig- og byggevarebransjen.
Formuesforvaltning håver inn kundekapital under corona
Investeringer sørget for et dårligere driftsår for Formuesforvaltning i fjor. Nå håver konsernet inn kundekapital og over en milliard i kundeavkastning under corona. 
Gifter seg med Hydro
Golar LNG skal sammen med Hydro utvikle en LNG-terminal i Brasil. – Dette er en deal vi har jobbet med i fire år, sier Tor Olav Trøim.
Ryddet seg til milliontap
I fjor hadde nye Moods of Norway fire butikker. Nå har de bare én igjen. Ryddesjau og driftstap kostet «kleskjeden» 28 millioner kroner. 
Betaler over en halv million for digitalt skoleår
Henrik Thorsby (21) studerer på prestisjeskolen Dartmouth. Han skal tilbringe store deler av neste skoleår i Norge, men må likevel betale over en halv million i skolepenger.
– Jeg savner Obama
– Dersom valgkampen handler mest om å idiotforklare Trump er jeg redd han vinner igjen, sier Håkon Haugli, adm. direktør i Innovasjon Norge. 
Vekst etter konserndannelse
I fjor var første gang selskapene i Minel jobbet under felles navn og brand, det var også første gang konsernet bikket 600 millioner kroner i omsetning. 
Skiforeningen har fått krisepakke på 1,8 millioner
Skiforeningen tapte tilsammen 2 millioner på å avlyse Barnas Holmenkolldag og på stenging av skimuseet. Generalsekretæren tror det blir et økonomisk krevende år.