avatar

Henrik Charlesen

Mine siste artikler
Analytikernes IT-favoritter på Oslo Børs
Meglerhusene ser størst oppside er disse tre aksjene.
Britisk PE-fond kjøper norsk strømteknologiselskap
Britiske Magnesium Capital legger 400 millioner på bordet for Rejlers Embriq. Verdien av selskapet er mer enn firedoblet siden 2015.
Superoffice åpner lommeboken for nederlendere
Superoffice gjør sitt første oppkjøp på 13 år. Med nye eiere ser programvareselskapet etter kandidater som utvider produktporteføljen.
Webstep inn i varmen hos Hermanrud
Peter Hermanrud og SpareBank 1 Markets mener Webstep er en av de beste aksjene å satse på i september. Meglerhuset har økt kursmålet med 25 prosent.
Guiding sendte aksjen til ny toppnotering
Pengene strømmer inn hos Nordic Semiconductor etter en sommer med høy etterspørsel. Selskapet øker guidingen og Arctic Securities hever kursmålet.
Halvorsens IT-sikkerhetsselskap fusjonerer
Ubon Partners med Fredrik Halvorsen i front slår sammen to sikkerhetsselskap og hentet penger til å trappe opp satsingen i USA og Europa.
Lyse tele økte med 16 prosent
Lyse Tele økte investeringene med over 80 prosent til 1,1 milliarder kroner i 1. halvår.
Høyre satser tungt på dataøkonomien
Dataøkonomien puster oljenæringen i nakken. Høyre og digitaliseringsminister Linda H. Helleland mener Norge har forutsetninger til å ligge helt i front.
Visolit styrker seg i shippingmarkedet
Høy oppkjøpsaktivitet, vekst og fete marginer preget Visolit i 2019. Fasiten viste 2,6 milliarder kroner på topplinjen og en driftsmargin på hele 18,9 prosent.
Venter sterke konsulentrapporter
Bouvet og Itera fosser frem på Oslo Børs og både SpareBank 1 Markets og Arctic Securities venter solide coronakvartal for IT-konsulentselskapene.